Toppmeny

Länkar – bilinredning och skyddsinklädnader


 Återförsäljare – Påbyggare – Montörer

Bilinredning

System Edström har under åren utvecklats till marknadsledare på den svenska och nordiska marknaden och säljer på i stort sätt hela den Europeiska och Nord Amerikanska marknaden, mycket tack vare det nytänkande som finns inom företaget både när det gäller produktutveckling och försäljning. Med en grundsyn baserad på flexibilitet och enkelhet är systemet ett av det mest flexibla och lättmonterade som finns på marknaden.

 


logo-modulsystem-332Modul-System har många års erfarenhet av att producera lättviktsinredningar i stål. Dom var först i branschen med att introducera höghållfast stål i sin produkt och nu tar dom nästa steg och inför ultrahöghållfast stål i inredningarna. Genom att använda ett högteknologiskt material kan godstjockleken reduceras och vikten sänkas ytterligare, samtidigt som lösningarna är extremt robusta och krocksäkra.

En lägre vikt på inredningen ger många fördelar, bland annat ökad lastkapacitet, lägre bränsleförbrukning och minskade utsläppsnivåer. När lastkapaciteten ökar finns möjlighet att lasta mer utrustning och material utan att fordonets maxlast överskrids. Den sänkta inredningsvikten kan alternativt bidra till sänkta bränslekostnader och lägre CO2-utsläpp.


logo-sortimo-2För över 40 år sedan blev en blå metallväska starten för Sortimos framgångssaga. Sortimo startade som en pionjär som förvandlades till en trendsättare och blev marknadsledande inom utrustning och inredning till skåpbilar. Sortimo erbjuder anpassade inredningar till alla nyttofordon i Europa.
Sortimo har blivit en eftertraktad partner inom bilindustrin när det kommer till ordning, säkerhet och framtidsorienterade koncept för lastutrymmet.


Loyds IndustriLoyds industri AS står för kvalité, säkerhet och kundnärhet. För att kunna skräddarsy produkter som löser och förenklar hantverkares vardag, så har Loyds en egen produktion i Norden. Där arbetar dom nära kunden, och tillsammans skapar deras innovationsteam hållbara lösningar för smarta hantverkare, och för en arbetsplats i rörelse.

Säkra och tåliga produkter ligger i deras DNA. Loyds Industri AS startades 1952 i Norge. Då var fokuset säkerhetsbälten och barnsäkerhetsutrustning, och har sedan dess inkluderat leveranser av smarta lösningar till såväl oljeplattformar, som Posten Norge.

Norrmodul samarbetar med Loyds och monterar LOYDS SMARTFLOOR inredning.