Toppmeny

Om Norrmodul


Skyddsinklädnader

Norrmodul har sedan starten 1997 levererat skyddsinklädnader till mer än 55.000 lätta lastbilar (lastbilar under 3,5 ton)  i Sverige. Vi kan leverera skyddsinklädnader till de flesta på marknaden förekommande bilmärkena och modeller.

Tillverkningen av satser för inklädnaderna av väggar, golv och tak görs i moderna datorstyrda fräsmaskiner där vi utför bearbetning i plywood, board, aluminium, laminat och olika typer av plaster. Den maskinella bearbetningen gör att alla delar blir exakt lika med hög måttnoggrannhet och jämna kanter.

Vi är kort och gott proffs på tillverkning av skyddsinklädnader. Vår moderna maskinpark gör att vi klarar korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser.

Övriga produkter och uppdrag

Vi utför även legouppdrag som passar våra datorstyrda maskiner, exempelvis tillverkning av logotyper, skyltar, ljuslådor, spår i cellplast för golvvärme mm. Bland andra legojobb kan nämnas produktutveckling, tillverkning, montering och logistik.

Bilinredning och bilutrustning

Vi är specialister på bilinredningar och bilbyggnationer där vi gör allt från montering av serviceinredningar, montering av extrautrustning/tillbehör till komplicerade skräddarsydda lösningar. Vi samarbetar med kvalitetsmedvetna, ledande och kända leverantörer.


 Vår bifirma;

logo_norrmodul_bygg_ny_webb

Vi utför olika typer av byggjobb; nyproduktion, reparationer och underhåll. För mattläggning och kakelsättning har vi egen personal.