Vi levererar förstklassig skyddsinklädnad och isolering till alla arbetsfordon.

Med rätt inklädnad och isolering får du bättre ljudmiljö, skyddar bilen från skador och en bas för ytterligare inredning och anpassning. I egen fabrik producerar vi skyddsinklädnad för alla vanliga arbetsfordon. Ta kontakt med oss idag så hjälper vi dig till rätt lösning för dig.

simone_
Simone Granberg
Specialist på skyddsinklädnad

Hög kvalitet

Med material av hög standard och vår maskinella bearbetning får du levereranser där alla delar har hög måttnoggrannhet och jämna kanter.

Lång erfarenhet

Med över 50 000 leverade skyddsinklädnader har vi full koll på processen och kan snabbt ordna speciallösningar om så önskas.

Snabba leveranser

En väl utarbetad arbetsprocess och vår moderna maskinpark gör att vi klarar korta leveranstider till konkurrenskraftiga priser.

Skyddsinklädnad för lätta transportbilar

Norrmodul har sedan starten år 1997 har levererat skyddsinklädnader till mer än 50 000 lätta transportfordon i Sverige. Vår mångåriga erfarenhet och höga kvalitetskrav, och dessutom den senaste tekniken, gör oss till de specialister vi är idag. 

Våra kunder är framförallt serviceföretag i importhamnarna, påbyggare och återförsäljare av bilar.

Norrmodul-77_inmatning

3D-inmätning med millimeterprecision

Med högt ställda kvalitetskrav gäller det att grunden blir rätt. Genom en avancerad 3D-inmätning av bilens utrymmen kan vi säkerställa att den skyddsinklädnad vi producerar passar optimalt för en specifik fordonsmodell. 

Speciallösningar

Vi hjälper även till med kompletta skräddarsydda byggen av servicefordon som uppfyller just dina krav och önskemål. Vi utför även legouppdrag som passar våra datorstyrda maskiner, t.ex. tillverkning logotyper och text på skyltar eller fräsning av spår för golvvärme i cellplast.

Norrmodul-72_cnc

För oss är inget omöjligt!

Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Ring Johan på 070-322 04 16 eller maila till info@norrmodul.se så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för er verksamhet!

Johan, Specialist på arbetsfordon

Alla bilmärken

Vi kan idag leverera inklädnader till de flesta på marknaden förekommande bilmärken och modeller. Våra leveranstider är korta och vi har konkurrenskraftiga priser.

loyds_smartfloor_
loyds-sidodorr

Bilinredning från Loyds Industri

Säkra och tåliga produkter ligger i Loyds DNA. Med över 50 års erfarenhet av transport så skapades Loyds Smartfloor: Skapad för arbetsplatser i rörelse, och tuffa arbetsdagar. Loyds Industri AS startades 1952 i Norge, har sin produktion i Norden och är ett välkänt märke i Europa.

Kontakta oss för förslag

Ring 090- 18 18 19 eller skicka ett mail till mail@norrmodul.se så tar vi fram en ritning efter ert behov.

sortimo-inredning

Bilinredning från Sortimo

Ordning är det slagord som den mobila arbetsvardagen börjar med, för varje kilo onödig last kostar bränsle och varje fördubblad sträcka behöver tid. Sortimo erbjuder lösningar som ger våra kunder mervärden och underlättar i arbetsvardagen. Med våra lösningar får våra kunder uppleva en hållbar produktivitets- och effektivitetsökning.

Kontakta oss för förslag

Ring 090- 18 18 19 eller skicka ett mail till mail@norrmodul.se så tar vi fram en ritning efter ert behov.

Bilinredning från System Edström

System Edström levererar mobila arbetsplatser – allt för att våra kunder ska få en flexibel, effektiv och säker arbetsplats. All tillverkning sker i Sverige, vi har mer än 60 års erfarenhet, vi krocktestar våra produkter och har upp till 5 års garanti. Vi arbetar med enkelhet och förbättrad effektivitet!

Kontakta oss för förslag

Ring 090- 18 18 19 eller skicka ett mail till mail@norrmodul.se så tar vi fram en ritning efter ert behov.

Bilinredning från Modul-System

Modul-System är en ledande leverantör av inredningar för servicebilar. Modul-System grundades 1970 och var en pionjär i inredningsbranschen. Redan från starten var deras inredningar baserade på moduler, ett koncept de har hållit fast vid under årens lopp.

Kontakta oss för förslag

Ring 090- 18 18 19 eller skicka ett mail till mail@norrmodul.se så tar vi fram en ritning efter ert behov.